Online Ételrendelési Rendszerek

by May 14, 2020Digital Marketing, webdesign0 comments

8 előny, amiért érdemes bevezetnie az online ételrendelést

1) Exponenciális kereslet növekedés

Több vevő szívesebben rendel direktben egy adott étterem weboldaláról, mobil applikációjáról, mint az étel portálos oldalakról, amit egy harmadik szereplő kezel.

2) Az étel csak egy klikkelésre van

Mindegy, hogy éppen a vendég az autójában ücsörög a dugó kellős közepén, vagy épp a tömegközlekedésen keresztül verekszi magát haza vagy épp otthon kell maradnia, bárki könnyen és gyorsan le tud adni egy rendelést.

3) Online könnyebb eladni az ételt a vizuális hatások miatt

A képek és videók hatására az éhes ember sokszor többet rendel, mint amennyire szüksége van. Ez telefonon kevésbbé kimutatott jelenség.

4) Hibák minimalizálása és költség csökkentés

A telefonon keresztül több hibát véthet az alkalmazottja, ráadásul így még az ideje is felszabadul és jobban végezheti a mindennapi munkáját.

5) Akkor is termel pénzt, amikor nincs nyitva

Az online rendelés a nap 24 órájában rendelkezésre áll az embereknek, ezért leadhatnak előre rendeléseket.

6) Költséghatékonyabb tervezés.

A rendeléseknél, illetve a későbbi időpontra megadott rendeléseknél a futár könnyebben meg tudja tervezni a kiszállítást ezzel időt és pénzt megtakarítva.

7) Online menü rugalmassága

Az online menüt kiírása zéró költséggel jár az újranyomtatásokkal szemben, valamint sokkal könnyebb javítani illetve újat kitenni. Ezen kívül fel tud állítani napi promóciókat, ajánlatokat azokra a termékekre amelyek jobban vagy kevésbbé fogynak.

8) Online rendszert jóval könnyebb hirdetni

Ha az ön étterme online van, akkor nagyon jól lehet célozni a hirdetéseket és végtelen lehetőség van arra, hogy elérje a leendő vendégeit.

Online Ételrendelési Rendszerek

8 előny, amiért érdemes bevezetnie az online ételrendelést 1) Exponenciális kereslet növekedés Több vevő szívesebben rendel direktben egy adott étterem weboldaláról, mobil applikációjáról, mint az étel portálos oldalakról, amit egy harmadik szereplő kezel. 2) Az étel...

Személyre szabott oldal vs sablon – kinek melyik éri meg?

Egyedi design Az egyedi design előnyei 1) Többszörös bevételt eredményez, mint egy sima sablon Egy sablon oldal Google Ads hírdetésének hatékonysága a nullával egyenlő.Mert a Google Ads hírdetések úgy működnek igazán, ha azok mindegyike külön címre, elérési útvonalra...