RAWFICTION DESIGN

Apol lenyűgöző dolgokat készít újrahasznosított gyapjúból. Az anyagkezeléstől kezdve az alkalmazott színekig, minden tökéletes és letisztult. A weboldala elkészítésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy ezeket az értékeket megőrizzük és egy olyan oldalt hozzunk létre, mely méltán reprezentálja az ő maximalizmusát.

butiq cargo

A Butiq Agency rendezvényszervező cég egy olyan fuvarozási brendet alakított ki az égisze alatt, ami méltán nevezhető minőségi szállításnak. Csakis vadonatúj, ébenfekete autókkal fuvaroznak. Legyen szó személy, áruszállításról vagy rendezvényszervezésről, ők mindig a maximumot nyújták.

claudia kozmetika

Claudia 2002 óta vezeti Budaörsi kozmetikáját több, mint 6000 kezeléssel a háta mögött. A kezdetektől fogva ügyelt a magas minőségű termékhasználatra, valamint a legmodernebb eszközök használatára. Az oldal az ő profizmusát hivatott szolgálni.

Dr. hatházi éva

Dr. Hatházi Éva 26 év tapasztalatával a háta mögött végre egy olyan weboldalt tudhat magáénak, ami kellőképp tükrözi a szakma iránti hivatottságát, tekintélyét. Az ügyvédi iroda fő profilja az ingatlan adás-vétel, de a kártérítésben és a peres képviseletben is ikonikus számokat mondhat magáénak. 250 millió értékben nyert az ügyfeleinek kártérítést.

Dr. horváth szováti Kinga

Dr. Horváth Szováti Kinga fő területe az öröklés jog, családjog. Szakterületük kiterjed a határon átnyúló ügyekre. Angol és német nyelven is praktizálnak. A társasági és ingatlanjogi ügyekben is kimagasló szakértelmük. Több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Gerber Erika

Dr. Gerber Erika belgyógyász, pszichoterapeuta, fertőző betegségek szakorvosa. Több, mint 25 éves magánpraxis pszichoterapeutaként, 15 éves kórházi tapasztalat a fertőzőosztályon. Eddig 32 cikke jelent meg a Mindennapi Pszichológiában, valamint több rádióműsorban adott interjút. Fő területe a pszichoszomatika.

budaörs masszázsterápia

Montvai Brigitta oklevesles gyógy és sportmasszőr, sportmanuálterapeuta, Dornterapeuta, Breuss masszőr. Nemrég nyitotta meg szalonját Budaörs szívében és várja a felfrissülni vágyó embereket.

HASZNOS CIKKEK

Sablon oldalak vs. Személyre szabott honlapok - melyik mire jó?

Online Ételrendelési rendszerek

Wix, Webflow, Squarespace vs. WordPress - melyik éri meg jobban?

Mennyibe kerül egy egyedi weboldal? - 2020-as statisztika: kitekintés a magyar piacon

A bérelhető webshopok előnyei és hátrányai - Shopify, Shoprenter összefoglaló