fontini

A Fontini-nál nem volt kérdés, hogy egy minimalista, elegáns weboldalra van szükség, hiszen a cég olasz luxus kapcsolókat forgalmaz.Célunk az volt, hogy visszadjuk a lenyűgöző olasz formavilágot, amit a termékek ihlettek.

Engler asztalosműhely

A közel 27 éve működő EnglerWood széles tevékenységi körrel rendelkezik. Egy olyan weboldalra volt szüksége, ahol könnyen és gyorsan meg tudják tekinteni az eddigi munkáikat. 

Ádámtűz 

A küldetésünk az volt, hogy egy olyan tiszta, átlátható webodalt csináljunk, ahol mint képileg, mind tartalmilag könnyű a tájékozódás és visszaadja a cég legfőbb értékeit.

cyberbox

A Cyberbox egy teljes céges arculat elkészítést rendelt a logótól egészen az oldal utolsó pixeléig. A fő hangsúly a gyorsaságon, pontosságon, az energián és a jövőbe mutató szolgáltatásainkon van. Rendkívűl fejlett technológiával rendelkeznek a fulfilment területén.

NovaAudit

A NovaAudit csapatának szüksége volt egy új weboldalra és egy teljesen új céges arculatra. A logó és az egész oldal a megbízhatóságot és a profizmust sugallja. Vállalkozásuknak több, mint 17 éves tapasztalata van a könyvvizsgálás területén.

Midgarden

Midgarden weboldalnál az volt a célunk, hogy visszaadjuk azt a profizmust, megbízhatóságot, eltökéltséget, amit minden alkalommal beladnak a munkájukba. A képeik magukért beszélnek. Emellé olyan design kell, ami nem vonja el a figyelmet. Így alakítottuk ki ezt a letisztult, gyönyörű oldalt.

RAWFICTION DESIGN

Apol lenyűgöző dolgokat készít újrahasznosított gyapjúból. Az anyagkezeléstől kezdve az alkalmazott színekig, minden tökéletes és letisztult. A weboldala elkészítésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy ezeket az értékeket megőrizzük és egy olyan oldalt hozzunk létre, mely méltán reprezentálja az ő maximalizmusát.

butiq cargo

A Butiq Agency rendezvényszervező cég egy olyan fuvarozási brendet alakított ki az égisze alatt, ami méltán nevezhető minőségi szállításnak. Csakis vadonatúj, ébenfekete autókkal fuvaroznak. Legyen szó személy, áruszállításról vagy rendezvényszervezésről, ők mindig a maximumot nyújták.

claudia kozmetika

Claudia 2002 óta vezeti Budaörsi kozmetikáját több, mint 6000 kezeléssel a háta mögött. A kezdetektől fogva ügyelt a magas minőségű termékhasználatra, valamint a legmodernebb eszközök használatára. Az oldal az ő profizmusát hivatott szolgálni.

Dr. hatházi éva

Dr. Hatházi Éva 26 év tapasztalatával a háta mögött végre egy olyan weboldalt tudhat magáénak, ami kellőképp tükrözi a szakma iránti hivatottságát, tekintélyét. Az ügyvédi iroda fő profilja az ingatlan adás-vétel, de a kártérítésben és a peres képviseletben is ikonikus számokat mondhat magáénak. 250 millió értékben nyert az ügyfeleinek kártérítést.

Dr. horváth szováti Kinga

Dr. Horváth Szováti Kinga fő területe az öröklés jog, családjog. Szakterületük kiterjed a határon átnyúló ügyekre. Angol és német nyelven is praktizálnak. A társasági és ingatlanjogi ügyekben is kimagasló szakértelmük. Több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Gerber Erika

Dr. Gerber Erika belgyógyász, pszichoterapeuta, fertőző betegségek szakorvosa. Több, mint 25 éves magánpraxis pszichoterapeutaként, 15 éves kórházi tapasztalat a fertőzőosztályon. Eddig 32 cikke jelent meg a Mindennapi Pszichológiában, valamint több rádióműsorban adott interjút. Fő területe a pszichoszomatika.

budaörs masszázsterápia

Montvai Brigitta oklevesles gyógy és sportmasszőr, sportmanuálterapeuta, Dornterapeuta, Breuss masszőr. Nemrég nyitotta meg szalonját Budaörs szívében és várja a felfrissülni vágyó embereket.

HASZNOS CIKKEK

Sablon oldalak vs. Személyre szabott honlapok - melyik mire jó?

Online Ételrendelési rendszerek

Wix, Webflow, Squarespace vs. WordPress - melyik éri meg jobban?

Mennyibe kerül egy egyedi weboldal? - 2020-as statisztika: kitekintés a magyar piacon

A bérelhető webshopok előnyei és hátrányai - Shopify, Shoprenter összefoglaló