Rétvári Péter

Webdesigner, UX designer, Front-end fejlesztő

BEMUTATKOZÁS

“Az Ön által kínált élmény hatással van a hirdetés rangsor szerinti helyére, ezáltal pedig a CPC-re és a hirdetésaukció során elért helyre is. ”  – Google

Talán fura úgy indítani egy bemutatkozást, hogy egy Google leírás szerepel idézetként. Viszont számomra a hivatásom egy küldetés, melynek egyetlen célja van:

Profitot termelő weboldalt készíteni az ügyfeleimnek. Ilyen egyszerű.

Miért a Google a mérce? Mert 2020-ban is több, mint a hirdetések 71%-át ők birtokolják. Mit jelent a fenti idézet? Lényegében azt, hogy amilyen oldalt készítünk, úgy tudunk hirdetni és adott pozíciókra szert tenni. Ráadásul egy jól összerakott, személyre szabott oldallal a CPC (cost per click – egy kattintásra jutó költség) drámai módon csökkenhet.

Milyen összetevők vannak még amit alapkövetelménynek tekintek a munkám során?

Az egyedi oldal után a második legfontosabb az oldal sebessége. Ennek pedig 2 jelentős faktora van. Az egyik a szolgáltató. Ezért választottam Magyarország legjobb webhosting cégét, a Rackforestet, akikkel már évek óta együtt dolgozom. A sebesség másik faktora pedig abban rejlik, hogy az oldal hogyan van összerakva. Meggyőződésem, hogy a sikerhez nem kell más csak a fent leírtak maradéktalan teljesítése. 

Tisztelettel:

HASZNOS CIKKEK

Sablon oldalak vs. Személyre szabott honlapok - melyik mire jó?

Online Ételrendelési rendszerek

Wix, Webflow, Squarespace vs. WordPress - melyik éri meg jobban?

Mennyibe kerül egy egyedi weboldal? - 2020-as statisztika: kitekintés a magyar piacon

A bérelhető webshopok előnyei és hátrányai - Shopify, Shoprenter összefoglaló