Személyre szabott oldal vs sablon – kinek melyik éri meg?

by May 13, 2020Digital Marketing, webdesign0 comments

Egyedi design

Az egyedi design előnyei

1) Többszörös bevételt eredményez, mint egy sima sablon

Egy sablon oldal Google Ads hírdetésének hatékonysága a nullával egyenlő.
Mert a Google Ads hírdetések úgy működnek igazán, ha azok mindegyike külön címre, elérési útvonalra mutat az Ön oldalán. Kidobott pénz lenne mindegyiket a főoldalra küldeni. Magyarul írhat akárhány hírdetést és fizethet érte többet is, ha nincs hozzá tartozó oldal, akkor soha nem fog jól működni. A sablon oldal, pedig kötött.

2) Olcsóbban hirdethet

Egy személyre szabott, illetve külön hirdetésekre szabott oldallal olyan hatásfokot érhet el, mellyel jelentősen csökkentheti a CPC-et (cost per click – egy klikkelésre jutó költség), valamint növelheti a konverziók (vásárlások) számát is.

3) Nem követi a trendet, csak a hasznosságra fókuszál

Nagyon sok designer még az egyedi oldalakat is úgy készíti, hogy mi az ami “trendi” és ennek alapján építi fel az oldalt. A munkám során én csakis arra koncentrálok, hogy profitot termelő oldalt hozzak létre Önnek. Meggyőződésem, hogy egy letisztult, minimalista design segítségével a potenciális ügyfelei jóval könnyebben megtalálják azt amire szükségük van és legközelebb is Önt fogják választani emiatt.

Kiknek ajánljuk?

Gyakorlatilag bárkinek, aki a weboldalát azért készíti, hogy egy terméket vagy egy szolgáltatást adjon el.

Online Ételrendelési Rendszerek

8 előny, amiért érdemes bevezetnie az online ételrendelést 1) Exponenciális kereslet növekedés Több vevő szívesebben rendel direktben egy adott étterem weboldaláról, mobil applikációjáról, mint az étel portálos oldalakról, amit egy harmadik szereplő kezel. 2) Az étel...

Személyre szabott oldal vs sablon – kinek melyik éri meg?

Egyedi design Az egyedi design előnyei 1) Többszörös bevételt eredményez, mint egy sima sablon Egy sablon oldal Google Ads hírdetésének hatékonysága a nullával egyenlő.Mert a Google Ads hírdetések úgy működnek igazán, ha azok mindegyike külön címre, elérési útvonalra...