szolgáltatások

Bankkártyás fizetés beállítása

Alkalmazkodjon Ön is minél gyorsabban a vevők igényeihez és maradjon versenyben. Rendszertől függően segítek Önnek beállítani a bankkártyás fizetést az oldalán. 

Felugró ablak készítése

A korona vírus miatt megváltozott az üzletmenete? Szeretné tájékoztatni vevőit az új előírásokkal, szabályokkal kapcsolatban? Akár egy nap alatt el tudom végezni a megfelelő módosításokat.

Gyors oldalak készítése akár egy hét alatt

Most indul a vállalkozása és még nem ismeri teljesen a vevőit illetve a piacot? Kell egy bemutatkozó oldal, ami digitális névjegykártyaként szolgálna? Mindez akár egy hét alatt megoldható. 

Profitot termelő, egyedi oldalak létrehozása

Ha szeretnék, hogy az oldala pénzt termeljen, akkor az egyedi oldal elengedhetetlen, ugyanis sablon oldalakra nem csak fölösleges hirdetni, de nagyon sok pénzt emészt fel.

Bérelhető Webshop készítés

Szeretnél webáruházat Shopify vagy Shoprenter rendszerben? Próbáltad egyedül, de elakadtál benne? Nincs időd megtervezni? Segítek neked a felállítástól kezdve az üzemeltetésen túl az esetleges költöztetésben is.

Egyedi webshop készítés

Túl sok terméked van és drága lenne a bérelhető webshop havi díja a Shopifynál illetve a Shoprenternél? Esetleg annyira kevés terméked van, hogy nem fizetnél emiatt havonta díjat? Kérd ajánlatot egyedi webshopra.

Landing oldalak készítése

Szüksége van egy olyan oldalra, amire célzottan vezeti a hirdetéseit? Szeretné felmérni, hogy milyen fogadtatást vált ki az új terméke, szolgáltatása a magyar piacon?

Logó és céges arculat tervezés

Megvan az ötlete, de nincs hozzá eladható desing-ja? Én segítek a céges arculat kialakításában és a logó tervezésben is. Az egyedi és harmonikus oldalak jóval könnyebben megjegyezhetők a látogatóknak.

Blogok létrehozása, beállítása cikkek feltöltése

Tudtad, hogy a rendszeres bloggolás növeli a Google-ban elért helyezésedet? Minél minőségibb, tartalmat osztasz meg rendszeresen, annál nagyobb eséllyel szerzel vevőket.

Sebességoptimalizálás, biztonsági beállítások

Lassú a régi oldalad? A böngésző kiírja, hogy nem biztonsíágos? Ne várj addig, amíg a Google emiatt hátrébb sorolja a weboldalad. Kérj segítsgét és elvégzem a szükséges beállításokat.

Keresőoptimalizálás elvégzése

Még nincs a Google kereső szerint optimalizálva az oldalad? Nem tudod, hogyan fogj neki? Én elvégzem neked az alapvető SEO beállításokat, amikkel biztos lehetsz, hogy jól fog szerepelni az oldalad.

Karbantartás elérhető áron

Fontos tudni, hogy a weboldal folyamatos fejlesztése elengedhetetlen. Egyrészt a kontentek megújítása miatt, másrészt a technológia rohamos fejlődése végett. Biztosítsd be magad a jövőre is.

HASZNOS CIKKEK

Sablon oldalak vs. Személyre szabott honlapok - melyik mire jó?

Online Ételrendelési rendszerek

Wix, Webflow, Squarespace vs. WordPress - melyik éri meg jobban?

Mennyibe kerül egy egyedi weboldal? - 2020-as statisztika: kitekintés a magyar piacon

A bérelhető webshopok előnyei és hátrányai - Shopify, Shoprenter összefoglaló